Wij slaan de handen ineen met Narviflex!

Na een roerig jaar 2020 willen we terugblikken op de ontwikkeling binnen ons bedrijf.

Nadat we op 2 januari 2001 zijn gestart op onze huidige locatie in Rilland met Anton, Nina en Peter aan het “roer”, William op de “baan”, en Johan en Fred in de werkplaats zijn we in de loop der jaren langzaam uitgegroeid tot het Zeeland Belting Service van vandaag. De vliegende start die we toen hebben gemaakt vroeg een enorme inzet en flexibiliteit van de hele club. Drukke weekend montages met Anton, William en Peter, samen met Johan en Fred, in het “ketelpak”, ofwel met zijn allen de schouders eronder. Al snel bleek dat we, om aan de vraag te kunnen voldoen, toch wat extra “handen” nodig hadden. Deze aanvulling werd snel gevonden. Op deze manier is ons personeelsbestand in de loop der jaren gegroeid tot zijn huidige omvang, met een mooie klantenkring in alle hoeken van Nederland en ook daar buiten.

Op 2 januari 2021 mochten wij ons 20 jarig bestaan als ZBS vieren. Op deze dag moesten we helaas ook stil staan bij het overlijden, op 16 februari 2020, van onze mede oprichter en zakenpartner Anton van den Herik.

Het plotseling, vroegtijdig overlijden van Anton en de daarop volgende overname van zijn zakelijk belang door Peter en Nina, waardoor zij volledig eigenaar van ZBS werden heeft ook voor nieuwe inzichten gezorgd. Hoe kunnen we de toekomst, maar vooral de continuïteit van ons bedrijf waarborgen?

De oplossing hiervoor kwam spontaan en uit een onverwachte hoek. We kregen uit het “buitenland” een verzoek tot een intensieve samenwerking om onze beider marktpositie te versterken. Van het een kwam het ander en dus kunnen wij u met grote trots melden dat:

Zeeland Belting Service B.V. is met ingang van 12 maart 2021 toegetreden tot de Narviflex groep.

Terwijl de dagelijkse leiding in handen blijft van Peter en Nina, ondersteund door William, biedt deze stap ons en vooral onze klanten enorme mogelijkheden met betrekking tot een enorm pakket aan verschillende merken en typen transportbanden uitgevoerd in rubber of kunststof, modulaire banden, rollen, lagers, motoren en aanverwante artikelen, technische rubbers en kunststoffen waaruit we kunnen putten. Veel hiervan is uit voorraad leverbaar.

Ook geeft het enorme mogelijkheden tot groei op het gebied kennis en knowhow; ervaringen delen met collega`s welke dezelfde visie hebben als ZBS… No nonsens, klant- en service gericht.

...Service aan de lopende band!…

...zit zowel in ons DNA als in het DNA van de Narviflex Groep. Wij hopen dan ook dat we u in de toekomst kunnen laten kennismaken met alle nieuwe producten en snelle service binnen ons bedrijf. Tevens zijn wij nu officieel 'Approved Service Partner' van Dunlop Conveyor Belting geworden.


Naar het overzicht