Corona maatregelen en onze dienstverlening

coronavirus

Beste relatie,

We kunnen er niet om heen. De impact van het coronavirus is voor vele mensen en organisaties groot. Wereldwijd nemen overheden en andere organisaties maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ondanks de zeer uitzonderlijke situatie waarin we ons allen bevinden, kunt u gewoon blijven vertrouwen op het advies en de ondersteuning van onze specialisten.
Ondanks de maatregelen draait onze productie op normaal niveau. We zijn telefonisch of via e-mail bereikbaar en staan voor u klaar met de beste service en producten.

Maatregelen 
Onze grootste prioriteit ligt bij de gezondheid en veiligheid van onze relaties, medewerkers en hun familieleden. Om deze reden hebben wij enkele maatregelen genomen die wij hierin noodzakelijk achten. Zo wordt er, in lijn met de richtlijnen van het RIVM, zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt, zijn al onze evenementen geannuleerd en leggen zelf geen bezoeken af, tenzij we dit niet kunnen vermijden. Alleen in noodgevallen zetten we eigen vervoer in voor het afleveren van banden en we bezorgen dan alleen tot aan de deur.

 
In deze periode zijn de continuïteit en capaciteit van transportbanden in de diverse sectoren belangrijker dan ooit. Dit betekent dat wij bij calamiteiten aan transportbanden voorrang zullen geven aan bedrijfskritische banden en waar nodig deze zo spoedig mogellijk te zullen vervangen, vanzelfsprekend staat hierbij de gezondheid van onze medewerkers en klanten centraal.
Dit betekent voor komende drie weken dat gepland onderhoud wordt opgeschort tenzij het echt noodzakelijk is voor de continuïteit en capaciteit van het productieproces.
Wij vragen hiervoor uw begrip.


Vanzelfsprekend staat Zeeland Belting service B.V. ook in deze bijzondere periode gewoon voor u klaar en zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar en helpen u graag met informatie, offertes en bestellingen.

We wensen u veel gezondheid toe!


Naar het overzicht